İki Dil Bir Gönül Projesi

Okulumuzun Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü                                      "İKİ DİL ,BİR GÖNÜL" projesi kapsamında, Türkiye'ye sığınan Suriye uyruklu bireylerin buradaki yaşama uyum sağlayabilmeleri için Türkçe dil eğitimi veriliyor.

Gündüzleri çocukları aynı okulda eğitim alırken, akşamları da anne ve babaları Türkçeyi öğrenmek için okulun yolunu tutuyor.

Sınıfların tamamını dolduran Suriyeli aileler, derslere kundaktaki çocuklarıyla da girerek Türkçe eğitimi alıyor.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart "iki dil bir gönül" projesinin önemini anlattı.

Okul Müdürümüz Bekir Özçelik te okullarında verilen eğitim hakkında bilgiler verdi.