İlçe Milli Eğitim Müdürürü Sayın Hüseyin MART'ın Ziyareti

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin MART ve Şube Müdürü Hacı YAŞIK  ; okulumuza ziyarette bulundu.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yeni devralan Sayın Hüseyin MART; resmi ziyaretlerinin ilkini bir asırlık okulumuza yaraşır bir şekilde yeni bir asra başlangıç

olarak yapmış olduğu ziyarette öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Yapmış olduğu toplantıda;

"Kahramanmaraşımızın en eski eğitim kurumu olan, ilçemiz için bu kadim okul; Turan İlkokulu büyük anlam ifade etmektedir! İsmiyle müsemma olan bu okulumuz Kahramanmaraşımızın tarihi dokusunu ve ruh iklimini temsil etmektedir. Bu kutlu yürüyüşümüze ve Türk Milli Eğitim davasına hizmet yolculuğumuza kucaklaşma, birleşme, yeniden diriliş ve şahlanışa kalkmak için Turan'dan başlıyoruz. Bizim bu necip millete borcumuz vardır! Bu borcumuzu yorulmadan, yıkılmadan ve dinlenmeden yolbaşçılı olan öğretmenlerimizle birlikte mutlaka başaracağız.

İlçemizin eğitimi için el ele gönül gönüle hep birlikte yürüyeceğiz ve daha güzel günlere birlikte ulaşacağız... Alandan gelen biri olarak ilçemizin eğitimdeki taleplerini biliyorum ve bu yolda asla durmayacağım"

ifadelerini kullandı.

29-09-202229-09-202229-09-202229-09-202229-09-202229-09-202229-09-202229-09-2022