Okulumuzun Android Cep Telefonu Uygulaması

1907 ' lerden Günümüze... Asr'ı aşan eğtimi ile gelenekten geleceğe...Dijital Devrim çağında okulumuz Dijital Eğitime , Dijital Çağa hazır. Okulumuzun android cep telefonları için hazırladığımız BİR ASIRLIK OKUL uygulamasnı sizlerin beğenisine ve takdirine sunuyoruz.

Okulumuzun Sınıf Öğretmeni  M.Akif EDİKLİ tarafından hazırlanan ; cep telefonu uygulamamız yapıldı.

Bir Asırlık Okul adı altında hayata geçen uygulama ile dijital eğitim ve çağda biz de varız dedik.

Uygulamayı sürekli güncel tutacağını ve geliştireceğini söyleyen öğretmenimiz M.Akif EDİKLİ ; "Bu uygulama ile daha çok öğrenci ve velilerimize ulaşmayı amaçlıyoruz.Gerekli haberleri ve duyuruları da buradan paylaşmayı amaçlıyoruz. Anlık olarak velilerimize bildirimler gönderme amacındayız." dedi

14-10-2020