Rehberlik Öğretmenimiz Ayşegül ERCAN Drama Teknikleri Eğitimi Seminerine Katıldı

Okul rehberlik öğretmenimiz Ayşegül ERCAN ; Drama Teknikleri Eğitimi Seminerine Katıldı

Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen ve  Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezi Psikolojik Danışmanı Volkan TATAR tarafından Drama Teknikleri eğitimi verildi.

Teorik uygulamaların kısaca anlatıldığı ve pratik etkinliklerin baskın kullanıldığı çalışmaların merkezinde, katılımcı grubun bizzat kendileri bulundu. Oyun, drama, canlandırma ve buna benzer tiyatral faaliyetlerin tamamında, öğrencilerin kendi dünyaları hakkında bizlere kesitler ulaşacağı teması çokça işlendi. Ayrıca bu tür faaliyetlerin öğrencinin kendini tanıması ve yansıtmasına katkı sağladığı gibi meslek hayatımızda onlara ulaşma konusunda bizleri de ciddi manada zenginleştireceği konusunda düşünsel bir atmosfere girildi.

31-12-202131-12-202131-12-2021